� WDF | Dostava izvorske vode | Aparati za vodu

https://www.mildreplica.com fake rolex https://www.missreplica.com replica rolex replica rolex watches replica watches replica rolex https://www.montrerepliques.com https://www.montresdecopie.com/ fake rolex fake rolex replicas relojes https://replicaenespanol.com replica relojes replicas relojes https://www.relojespanol.es https://replica-watches.es replicas relojes https://replicafalsa.es relojes imitacion

0800 7007

O NAMA

Omogućujemo Vam konzumiranje svježe izvorske vode svakoga dana

Sa 50 zaposlenika i 25 dostavnih vozila, vršimo distribuciju Water Cooler aparata na području cijele Hrvatske; opskrbljujemo škole, državne ustanove, bolnice, banke, osiguravajuće kuće te velik broj poduzeća. U dosadašnjem poslovanju tvrtke, možemo se pohvaliti s više od 10.000 zadovoljnih korisnika.

Zahvaljujući WDF aparatima za vodu i kavu, našim korisnicima omogućujemo da svakodnevno uživaju u osvježavajućim napitcima ili da se ugriju kavom ili čajem tijekom hladnih razdoblja. Spoj kvalitetnih aparata i poznatih dostavnih proizvoda (Studena, Julius Meinl kapsule, Podravka pića...) rezultira dobrim i vjernim odnosom s našim klijentima.

U suradnji s Podravkom d.d. iz Koprivnice, nastojimo primijeniti standarde svjetske i europske udruge za distribuciju aparata za izvorsku vodu (IBWA i EBWA), standardizaciju dostave vode za čitavo područje RH, kao i način održavanja i sanitacije aparata za vodu po svim principima HACCP sustava za kontrolu kvalitete.

Distributivna mreža

Na karti u nastavku možete vidjeti skicu naše distributivne mreže, koja se od sjedišta i skladišta u Ludbregu te preko distributivnih centara u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Osijeku i Puli grana u svim smjerovima diljem Hrvatske.


Besplatna dostava vode u galonima, distributivna mreža diljem Hrvatske

*Spremni smo u svakom trenutku odgovoriti na zahtjeve sadašnjih i potencijalnih klijenata
te u roku od 24 sata dostaviti komplementarnu robu do odredišta ili fco kupca!


Kontakt

WDF  d.o.o.

42230 Globočec Ludbreški

Ludbreška 116

+ 385 (0)42 818 190 

studena@wdf.hr

  Besplatan info broj : 0800 7007
 


123movies