� Politika privatnosti

https://www.mildreplica.com fake rolex https://www.missreplica.com replica rolex replica rolex watches replica watches replica rolex https://www.montrerepliques.com https://www.montresdecopie.com/ fake rolex fake rolex replicas relojes https://replicaenespanol.com replica relojes replicas relojes https://www.relojespanol.es https://replica-watches.es replicas relojes https://replicafalsa.es relojes imitacion

0800 7007

POLITIKA PRIVATNOSTI


WDF d.o.o. obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podatka, na način opisan u nastavku.

Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi što učinkovitijeg odgovora na vaš upit, promocije naših usluga te naše interne statističke obrade podataka

Svi prikupljeni podaci obrađuju se i štite na način opisan Politikom privatnosti.

U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da obrađujemo vaše podatke za interne svrhe, radi informatičke ili statističke obrade podataka, kao i za ispunjenje ugovorne ili zakonske obveze i dr.

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.


Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama trećim osobama, osim:

1. u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza,

2. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu,

3. u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke.


Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste dostavili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.


Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver koji omogućuje da svoje stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za korištenje te radi unapređenja pružanja naših usluga (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)


Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće (tekstualne datoteke koje poslužitelj postavlja na računalo). Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako podešen.


Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.


Pridržavamo pravo izmjene ili stavljanja van snage svih ili bilo kojeg dijela ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.


 

Kontakt

WDF  d.o.o.

42230 Globočec Ludbreški

Ludbreška 116

+ 385 (0)42 818 190 

studena@wdf.hr

  Besplatan info broj : 0800 7007
 


123movies