� WDF | Studena Water Cooler | Aparati za vodu

https://www.mildreplica.com fake rolex https://www.missreplica.com replica rolex replica rolex watches replica watches replica rolex https://www.montrerepliques.com https://www.montresdecopie.com/ fake rolex fake rolex replicas relojes https://replicaenespanol.com replica relojes replicas relojes https://www.relojespanol.es https://replica-watches.es replicas relojes https://replicafalsa.es relojes imitacion

0800 7007

Studena Water Cooler

Hladni napitci za Vaš ured i dom

Osim iz staklenih i PET boca, voda se u posljednje vrijeme sve češće pije i iz većine Water Cooler aparata. Praktičnost ovih aparata leži u njihovoj dvostrukoj ulozi: dostupnosti osvježenja tijekom paklenih ljetnih vrućina ili pak u mogućnosti jednostavnog i brzog spravljanja toplih napitaka - čaja ili instant kave - te jednostavnih i kratkih obroka kao što su instant juhe.

Boca za vodu zapremine je 5 galona (zbog američkog sustava mjernih jedinica) ili nešto više od 18,9 litara. Studena je danas najrasprostranjenija voda u pakiranjima od 18,9 litara u Hrvatskoj; toči se iz više desetaka tisuća Cooler aparata koji se nalaze u uredima, javnim ustanovama, bankama, poslovnim prostorima, fitness centrima pa čak i u vašim domovima.

Zašto Studena?

Čista i hladna izvorska voda Studena probija se na površinu između granitnih stijena Psunja na izvoru Bukovac. Kao i mineralna voda Studenac, Studena je sačuvala prirodnu čistoću u dubini zemlje, a analizama Instituta Ruđer Bošković iz Zagreba, potvrđeno je da ne postoji prihranjivanje od suvremene kišnice. Analizom je dokazano da je voda ušla u podzemlje prije 7.600 godina, što je ujedno garancija čistoće prirodne izvorske vode Studena od suvremenih zagađenja.

Važno je napomenuti da se Studena, prirodna i čista izvorska voda, pri punjenju u boce ne konzervira, te je upravo zbog toga jedan od najzahtjevnijih proizvoda u cijelom "Podravkinom" asortimanu. Njezina kontrola proizvodnje, kvalitete i zdravstvene ispravnosti vrši se "iz sata u sat" te zahtijeva poseban tretman, a primjena najsuvremenije tehnologije punjenja Studene te HACCP sustav garancija su njezine zdravstvene ispravnosti i kvalitete.Dostava svježe vode
Dostava vode za piće
Studena Water Coolers

Znate li odakle potječe takva mogućnost osvježenja u vrelim ljetnim danima?

Prvi Cooler aparati za vodu proizvedeni su u SAD-u gdje su se udomaćili u većini ureda tijekom 20-ih godina prošloga stoljeća. Ubrzo, aparati se populariziraju i na starom kontinentu: Europa doživljava "boom" i brzo širenje u posljednjih desetak godina.


Karakteristike aparata Studena Water Cooler:

  • za hladnu, vruću ili vodu sobne temperature
  • za osvježenje ili topli napitak
  • za stjecanje dobrih navika kod djece
  • izvorska voda na dohvat ruke Vama i Vašoj obitelji
  • zdravija radna atmosfera
  • bolja korporativna kultura.Kontakt

WDF  d.o.o.

42230 Globočec Ludbreški

Ludbreška 116

+ 385 (0)42 818 190 

studena@wdf.hr

  Besplatan info broj : 0800 7007
 


123movies